Over mij

 

 

 

 

 

 


Hallo.

Even voorstellen : ik ben Anne-Marie Pauw - een verschrikkelijke vakgek.

Mijn carriere begon in de kinderschoenen bij de belastingdienst en na daar een aantal maanden rond te hebben gekeken het besluit genomen het bedrijfsleven in te stappen.

Al snel kwam ik terecht bij een financieel - fiscaal adviesbureau in Amsterdam en hier 10 jaar ervaring opgedaan, buiten de benodigde diploma's op ons vakgebied.

In deze tijd kwam ik erachter dat het misschien ook leuk was om in plaats van minimaal 40 uur in de week te werken voor een werkgever dit ook zelf te kunnen uitvoeren aldus gedaan.

Per 1 januari 2002 is mijn eerste onderneming Mission Finance and Management in het leven geroepen en inmiddels zijn we verder uitgebreid zoals u ziet aan deze site.

Mission Finance and Management voelt perfect aan wat de ondernemer wil en kan en zal dit ook niet nalaten te ondersteunen en te stimuleren. Administratie-invoeren.nl begeeft zich voornamelijk op het terrein van invoer en controle van een administratie. En dit is de perfecte samenwerking.

Het idee is dan ook om elkaar aan te vullen en te versterken, en wie weet wat er nog meer op ons pad komt in de toekomst.

Gegroet vanuit Alkmaar - Noord Holland
Anne-Marie

   

 

 

© Administratie-invoeren.nl 2015